مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 19 مرداد 1400 ساعت 08:152021-08-10ورزشي

تنیس به یک ورزش لاکچری تبدیل شده است


گران بودن وسایل و تمرینات تنیس باعث لاکچری شدن این رشته ورزشی شده و فقط اقشار خاصی از جامعه می توانند در این رشته ورزشی فعالیت داشته باشند به عنوان مثال همه خانواده ها نمی توانند راکت 6 میلیون تومانی و توپ و زه راکت چند صدهزار تومانی تهیه کنند.

- ایسنا/ایلام رییس هیئت تنیس استان ایلام گفت: گران بودن وسایل و تمرینات تنیس باعث لاکچری شدن این رشته ورزشی شده و فقط اقشار خاصی از جامعه می توانند در این رشته ورزشی فعالیت داشته باشند به عنوان مثال همه خانواده ها نمی توانند راکت 6 میلیون تومانی و توپ و زه راکت چند صدهزار تومانی تهیه کنند.

محسن رحیمی در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: از سال 1395 بعد از انتخاب اعضای هیئت رییسه و مسئولان کمیته های 14 گانه از جمله کمیته آموزش و مربیان،کمیته همگانی و بانوان،کمیته شهرستان ها و ساحلی تشکیل و برنامه ریزی مدونی برای پیش برد ورزش تنیس انجام شد.

رحیمی با بیان اینکه 14 نفر عضو کمیته و 6 نفر عضو هییت ریئسه در مجموع 20 نفر می شود و هرماه جلسه تشکیل می دادیم که خروجی این جلسات این بود که تمرینات و اداره هیئت را با بهره گیری از نیروهای استان به خوبی انجام داده ایم و تلاشمان این بود که در دو حوزه همگانی و قهرمانی فعالیت داشته باشیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تنیس به یک ورزش لاکچری تبدیل شده است

تنیس به یک ورزش لاکچری تبدیل شده است