مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 19 مرداد 1400 ساعت 06:452021-08-10پزشكي

احتمال سرایت ویروس کرونای دلتا در فضای باز/ هنوز به قله پیک پنجم نرسیده ایم


رییس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری با تاکید بر اینکه هنوز به قله پیک پنجم نرسیده ایم گفت: در حال حاضر محدودیتی در شهر تهران نداریم پس بهتر است محدودیت های کرونایی را از خانواده آغاز کنیم.

- به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، پیام طبرسی رییس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری در برنامه تهران ما سلامت مبتلا شده اند و تا 48 ساعت تب دارند و بهبود می یابند؛ دو هفته استراحت کافی است.

رییس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری با تاکید بر اینکه نیازی نیست بیماران بهبود یافته تست مجدد پی سی آر یا تست آنتی بادی بدهند گفت: تست پی سی آر برای تشخیص 100 درصد مهم است.

هیچ یک از این تست ها پس از بهبود ارزشی ندارد و فقط تحمیل هزینه اضافی به مردم است .

برخی مواقع نتیجه تست پی سی آر بیماران بهبود یافته تا 3 ماه مثبت است.

دو هفته که از علائم می گذرد دیگر احتمال سرایت بیماری وجود ندارد.

وی در واکنش به اظهارات دکتر زالی رییس ستاد مبارزه با کرونای تهران مبنی بر اینکه، سرایت پذیری ویروس کرونای دلتا حتی در فضای باز هم بسیار بالا است گفت: منظور ایشان برخورد در فضای باز است.

انتقال ویروس معمولی کرونا حین گفتگوی دو نفر با هم  بدون ماسک و در فضای باز اندک است اما انتقال ویروس دلتا در این شرایط و بدون ماسک بسیار بیشتر است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

احتمال سرایت ویروس کرونای دلتا در فضای باز/ هنوز به قله پیک پنجم نرسیده ایم

احتمال سرایت ویروس کرونای دلتا در فضای باز/ هنوز به قله پیک پنجم نرسیده ایم