مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 18 مرداد 1400 ساعت 11:302021-08-09سياسي

رییسی خطاب به ماکرون: در هر مذاکره ای باید حقوق ملت ایران تامین شود/ رییس جمهور فرانسه: امیدواریم دوباره مذاکرات آغاز شود


سید ابراهیم رییسی ​رییس جمهوری در گفت و گو با همتای فرانسوی خود با بیان اینکه دولت جدید ایران از توسعه روابط با فرانسه براساس منافع مشترک و احترام متقابل استقبال می کند، - به گزارش جماران؛ حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رییسی روز دوشنبه در تماس تلفنی یک ساعته " امانوئل ماکرون" رییس جمهور فرانسه، با اشاره به نقض مکرر و فاحش تعهدات از سوی امریکا و همچنین عدم پایبندی سه کشور اروپایی عضو برجام به تعهدات خود در این توافق بین المللی، گفت: آمریکایی ها با وضع تحریم های جدید تعهدات خود را به طور آشکار نقض کرده و حتی تحریم های جدید را به حوزه اقلام بشردوستانه هم کشاندند.

رییسی با تاکید بر اینکه هم آمریکا و هم اروپایی ها باید به تعهدات خود در برجام عمل کنند، گفت: در هر مذاکره ای باید حقوق ملت ایران استیفا و منافع ملت ما تامین شود.

رییسی تصریح کرد: جمهوری اسلامی نسبت به تامین امنیت و حفظ بازدارندگی در منطقه خلیج فارس و دریای عمان بسیار جدی است و با عوامل سلب کننده امنیت مقابله خواهد کرد.

رییس جمهور درخصوص لبنان تاکید کرد: ما از هر اقدامی که در جهت ثبات، امنیت و بهبود وضعیت اقتصادی مردم لبنان باشد، حمایت کرده و در این زمینه از همراهی فرانسه استقبال می کنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رییسی خطاب به ماکرون: در هر مذاکره ای باید حقوق ملت ایران تامین شود/ رییس جمهور فرانسه: امیدواریم دوباره مذاکرات آغاز شود

رییسی خطاب به ماکرون: در هر مذاکره ای باید حقوق ملت ایران تامین شود/ رییس جمهور فرانسه: امیدواریم دوباره مذاکرات آغاز شود