مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 18 مرداد 1400 ساعت 10:452021-08-09اقتصادي

واردات واکسن ریسک بالایی دارد


جمعیت هلال احمر متعهد شده و ارز از بانک مرکزی دریافت کرده و توانسته بالغ بر 13 میلیون و 700 هزار دز واکسن وارد کند اما پذیرش این مسئولیت ریسک بالایی دارد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، محمدحسن قوسیان مقدم دبیرکل جمعیت هلال احمر در جلسه شورای مدیران جمعیت هلال احمر گفت: امروز یک نگاه مثبت نسبت به جمعیت هلال احمر به وجود آمده است و این بواسطه کارهای خوب و شاخصی است که در این جمعیت به سرانجام رسیده است.

یادمان نرود که 18 ماه پیش جمعیت هلال احمر وضعیت خوبی نداشت و امروز به سطحی استاندارد از خدمات رسانی رسیده است.

وی افزود: جمعیت هلال احمر متشکل از سازمان ها و معاونت ها زیادی است و حوزه کاری گسترده ای را شامل می شود.

چالش های پیش روی جمعیت در سال 98 تمامی این مجموعه را دچار بحران کرده بود و فساد زدایی از این مجموعه در دستور کار قرار گرفته بود که منجر به تغییرات مدیریتی گسترده در هلال احمر شد.

این تغییرات گسترده سبب شد تا در روند عملکرد هلال احمر خلل هایی ایجاد شود.

دبیرکل جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: این چالش ها سبب شده بود تا پروژه های بزرگ جمعیت هلال احمر نیز به کندی پیش روند.

یکی از این پروژه ها، بیمارستان عمان بود که ساخت آن سابقه ای 7 ساله دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

واردات واکسن ریسک بالایی دارد

واردات واکسن ریسک بالایی دارد