مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 18 مرداد 1400 ساعت 05:152021-08-09بين الملل

راه اندازی کمپین جهانی برای توقف سیاست بازداشت اداری اسراییل


گروه های فلسطینی و نهادهای مرتبط با امور اسرا یک کمپین داخلی و بین المللی برای اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی با هدف پایان دادن به بازداشت های اداری راه اندازی کردند.

- گروه های فلسطینی و نهادهای مرتبط با امور اسرا یک کمپین داخلی و بین المللی برای اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی با هدف پایان دادن به بازداشت های اداری راه اندازی کردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری الجزیره، این گروه ها و نهادها دو نشست خبری همزمان یکی در مقابل مقر هیئت سازمان ملل در رام الله و دیگری در مقابل کمیته بین المللی صلیب سرخ در غزه برگزار و از راه اندازی این کمپین خبر دادند.

این کمپین در سطح داخلی، عربی و بین المللی راه اندازی می شود تا بر حق اسرا برای توقف این سیاست تاکید شود.

بازداشت اداری، حکم حبس بدون تفهیم اتهام از سوی دستگاه نظامی رژیم صهیونیستی است و مدت آن شش ماه بوده و قابل تمدید است.

رییس انجمن اسیران فلسطین در سخنرانی خود در کنفرانس رام الله گفت، باید در همه سطوح برای پایان دادن به سیاست بازداشت اداری تلاش شود.

وی از نهادهای دولتی که موضع گیری متعارف دارند و فراتر از نقد و انتقاد نمی رود، انتقاد کرده و گفت، از نگاه رژیم صهیونیستی این نوع موضع گیری بین المللی متعارف، چراغ سبزی برای ادامه اقداماتش است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

راه اندازی کمپین جهانی برای توقف سیاست بازداشت اداری اسراییل

راه اندازی کمپین جهانی برای توقف سیاست بازداشت اداری اسراییل