مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 16 مرداد 1400 ساعت 04:502021-08-07اقتصادي

عملیات آبرسانی دراز مدت آب سد سیازاخ به بیجار و حسن آباد یاسوکند کلید خورد


مدیر عامل شرکت آب منطقەای کردستان با اشاره به استراتژیک بودن منابع آب زیرزمینی گفت: در حال حاضر 100 درصد آب شرب و صنعت شهرستان بیجار از منابع آب زیرزمینی تامین می شود، - ایسنا/کردستان مدیر عامل شرکت آب منطقەای کردستان با اشاره به استراتژیک بودن منابع آب زیرزمینی گفت: در حال حاضر 100 درصد آب شرب و صنعت شهرستان بیجار از منابع آب زیرزمینی تامین می شود، که با اجرای این پروژه آب سالم و پایدار در اختیار شهروندان بیجار، حسن آباد یاسوکند و روستاهای در مسیر قرار خواهد گرفت.

آرش آریانژاد امروز (16مرداد) در مراسم کلنگ زنی پروژه عملیات آبرسانی دراز مدت به شهرستان های بیجار، حسن آباد یاسوکند و 130 روستای دیگر در مسیر از سد سیازاخ اظهار کرد: برای اجرای 23 کیلومتر فاز اول این پروژه، برای امسال مبلغ 85 میلیارد تومان در نظر گرفته شده که 53 میلیارد آن از محل اعتبارات طرح تملک دارایی های سرمایه ای و مابقی توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تخصیص داده شده است.

آریانژاد در خصوص اجرای فاز دوم پروژه نیز ابراز امیدواری کرد و گفت: با توجه به اهمیت این طرح امیدواریم با پیگیری های مجدانه مدیران استانی بتوانیم به زودی شاهد انعقاد قرارداد با قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء جهت اجرای فاز دوم پروژه نیز باشیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عملیات آبرسانی دراز مدت آب سد سیازاخ به بیجار و حسن آباد یاسوکند کلید خورد

عملیات آبرسانی دراز مدت آب سد سیازاخ به بیجار و حسن آباد یاسوکند کلید خورد