مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 11 مرداد 1400 ساعت 12:052021-08-02اقتصادي

330 کیلومتر پروژه آزادراهی تا پایان امسال بهره برداری می شود


330 کیلومتر پروژه آزاد راهی با پیشرفت فیزیکی بالای 80 درصد، تا پایان امسال بهره برداری می شود.

- ، خیرالله خادمی بعدازظهر امروز دوشنبه در آیین افتتاح آزادراه خرم آباد- بروجرد با بیان اینکه در چند سال اخیر اقدامات بسیار بزرگی در راستای توسعه زیرساخت های حمل و نقل انجام شده است، اظهار داشت: در دو سال گذشته هزار و 500 کیلومتر پروژه ریلی، 620 کیلومتر آزاد راه و سه هزار کیلومتر بزرگراه در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه در سال گذشته 221 کیلومتر آزاد راه به بهره برداری رسید، گفت: طی روزهای گذشته و آتی 76 کیلومتر آزاد راه به بهره برداری خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت ساخت توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور با اشاره به اینکه در حال حاضر 700 کیلومتر ریل برای اجرای پروژه های این حوزه روی زمین داریم، افزود: برای اولین بار در سال گذشته تولید ریل ملی را داشته ایم.

خادمی با تاکید بر اینکه 330 کیلومتر باقی مانده از پروژه های آزاد راهی کشور بالای 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: این میزان نیز تا پایان امسال به بهره برداری خواهد رسید.

وی در ادامه با اشاره به آزاد راه خرم آباد- بروجرد گفت: برای احداث این بخش از پروژه آزادراه خرم آباد- بروجرد- اراک دو هزار و 600 میلیارد تومان هزینه شده که هزینه روز آن بیش از پنج هزار میلیارد تومان است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

330 کیلومتر پروژه آزادراهی تا پایان امسال بهره برداری می شود

330 کیلومتر پروژه آزادراهی تا پایان امسال بهره برداری می شود