مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 10 مرداد 1400 ساعت 08:152021-08-01سياسي

چرا شیرهای میدان حر با هم ترمیم نشدند؟


پس از ترمیم یکی از شیرهای میدان حر در روزهای اخیر و نصب آن در محل، حالا این پرسش مطرح است که چرا دیگر شیرهای باقیمانده در این مکان، مانند شیر نخست مرمت نمی شوند؟ معاون فرهنگی و طراحی شهری سازمان زیباسازی تهران در پاسخ به این پرسش ایسنا اعلام کرد که «دیگر .

- پس از ترمیم یکی از شیرهای میدان حر در روزهای اخیر و نصب آن در محل، حالا این پرسش مطرح است که چرا دیگر شیرهای باقیمانده در این مکان، مانند شیر نخست مرمت نمی شوند؟ معاون فرهنگی و طراحی شهری سازمان زیباسازی تهران در پاسخ به این پرسش ایسنا اعلام کرد که دیگر شیرهای میدان حر نیز ظرف دو ـ سه ماه آینده توسط هنرمندی که شیر اولی را بازسازی کرد، ترمیم خواهند شد.

چهارم خرداد ماه خبرهایی مبنی بر تخریب یکی از مجسمه های شیر میدان حر در فضای مجازی منتشر شد.

مجسمه اصلی نصب شده در وسط میدان با نام نبرد گرشاسپ با اژدها اثر غلامرضا رحیم زاده ارژنگ، جزو مجسمه های ثبت شده در فهرست آثار ملی است.

این اثر سالم بود اما در خبرهای منتشر شده درباره تخریب شیرهای این اثر، این ادعا مطرح شد که مرمت بهانه ای برای تخریب بوده است.

در همان زمان شاپور دیوسالار، معاون فرهنگی و طراحی شهری سازمان زیباسازی تهران درباره این مجسمه ها به ایسنا توضیح داد که مجسمه های شیر، مانند مجسمه اصلی به ثبت آثار میراث ملی نر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چرا شیرهای میدان حر با هم ترمیم نشدند؟

چرا شیرهای میدان حر با هم ترمیم نشدند؟