مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 4 مرداد 1400 ساعت 15:502021-07-26اجتماعي

احیای 13 هکتار از باغات قدیمی تبریز


شهردار تبریز از احیای 13 هکتار از باغات قدیمی تبریز در دوره فعلی مدیریت شهری خبر داد.

- ایسنا/آذربایجان شرقی شهردار تبریز از احیای 13 هکتار از باغات قدیمی تبریز در دوره فعلی مدیریت شهری خبر داد.

ایرج شهین باهر در این خصوص اظهار کرد: در جهت حفظ عنوان باغ شهر تبریز و حفظ باغ های قدیمی این کلان شهر، تاکنون بیش از 132 هزار متر مربع از باغ های قدیمی تبریز عمدتا در محدوده مناطق یک، دو، چهار و هفت، تملک شده است که به مرور زمان برای استفاده شهروندان به فضاهای عمومی و فضای سبز تبدیل می شود.

وی از تهیه شناسنامه باغ های قدیمی تبریز خبر داد و اعلام کرد: تعداد 33 باغ ارزشمند شهر تبریز که در وسط شهر در معرض تغییر کاربری بود شناسنامه دار و با اخذ حکم از مراجع قضایی جلوی تخریب آن ها گرفته شد.

به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، وی گفت: در ادامه این رویکرد با همکاری مناطق شهرداری تبریز و در راستای حفاظت از باغ های باقی مانده شهر از جمله در ضلع شمالی ائل گلی – باغ های کوچه حسن در آبرسان – باغ های محله چشمه لو و باغ های لاله تملک شده است.

به گفته شهین باهر، هزینه تملک های این باغ ها دست کم بیش از 1000 میلیارد ریال بوده است.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

احیای 13 هکتار از باغات قدیمی تبریز

احیای 13 هکتار از باغات قدیمی تبریز