مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 3 مرداد 1400 ساعت 07:252021-07-25بين الملل

الکاظمی: عراق به نیروهای رزمی آمریکا نیازی ندارد


نخست وزیر عراق قبل از عزیمت به واشنگتن در مصاحبه با آسوشیتدپرس تصریح کرد که بغداد به نیروهای رزمی آمریکا برای مبارزه با داعش نیازی ندارد.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق که عازم ایالات متحده شده است، در گفت وگو با خبرگزاری آمریکایی آسوشیتدپرس علی رغم آن که تأکید کرد که عراق دیگر نیازی به نیروهای رزمی آمریکایی برای مقابله با داعش ندارد، اما هیچ گونه چارچوب زمانی برای خروج نظامیان آمریکایی از عراق ارائه نکرد و تنها گفت که چارچوب رسمی برای استقرار مجدد نیروهای آمریکایی به برآیند گفت وگوهایش با مقام های آمریکایی بستگی دارد.

وی همچنین در پاسخ به سؤالی در خصوص احتمال تغییر کاربری حضور آمریکا در عراق گفت که بغداد برای آموزش و جمع آوری اطلاعات نظامی از آمریکا درخواست همکاری خواهد کرد.

طبق گزارش های منتشر شده، الکاظمی قصد دارد فردا (دوشنبه) با جو بایدن رییس جمهور آمریکا در خصوص مسائل راهبردی گفت وگو کند.

نخست وزیر عراق بدون آن که ضرب الاجلی را برای خروج نظامیان آمریکایی ارائه دهد، گفت: هیچ نیازی به نیروهای رزمی خارجی در خاک عراق نیست .

وی ادامه داد که نیروهای امنیتی و ارتش عراق قابلیت دارند که بدون نظامیان ائتلاف تحت رهبری آمریکا از کشور خود دفاع کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

الکاظمی: عراق به نیروهای رزمی آمریکا نیازی ندارد

الکاظمی: عراق به نیروهای رزمی آمریکا نیازی ندارد