مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 2 مرداد 1400 ساعت 10:002021-07-24اقتصادي

اجرایی شدن 66 کیلومتر خط لوله آبرسانی در استان خوزستان توسط بسیج سازندگی


رییس سازمان بسیج سازندگی کشور از اجرایی شدن 66 کیلومتر خط لوله آبرسانی در استان خوزستان خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، از ابتدای تابستان کم آبی در استان خوزستان وارد فاز تنش آبی شد و بیش از 11 شهر و  700 روستا دچار کمبود آب شرب، کشاورزی و احشام خود شدند و این موضوع باعث بحران و مشکلات عدیده ای برای مردم استان خوزستان شد.

از نبود آب آشامیدنی و تلفات دام ها تا مشکلات زیست محیطی و سلامت مردم این مناطق دچار خطر شده است.

در این راستا بسیج سازندگی با فرماندهی سپاه وارد میدان شدند و با تشکیل قرارگاه آبرسانی در جهت کمک به مقابله با تنش آبی دست یاریگر مردم خوزستان شدند.

سردار سرتیپ محمد زهرایی، رییس سازمان  بسیج سازندگی کشور با اشاره به اینکه  مسائل و مشکلات ناشی از تنش آبی در خوزستان با مدیریت جهادی بهبود خواهد یافت، اظهار کرد: از نخستین روز آغاز بحران آب در خوزستان مطالبه گری از مسوولان و پیگیری اقدامات در دستور کار قرار گرفت و منجر به رهاسازی آب از پشت سدهای خوزستان شد.

وی از تشکیل قرارگاه آبرسانی حضرت عباس  در خوزستان برای آبرسانی به روستاهای دارای تنش آبی خبرداد و افزود: این قرارگاه   با توجه به مشکلاتی که در وضعیت آب شهرستان هایی شامل هویزه به ویژه در بخش مرکزی و بخش نیسان، دشت آزادگان، شادگان، حمیدیه، رامشیر و.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اجرایی شدن 66 کیلومتر خط لوله آبرسانی در استان خوزستان توسط بسیج سازندگی

اجرایی شدن 66 کیلومتر خط لوله آبرسانی در استان خوزستان توسط بسیج سازندگی