مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 2 مرداد 1400 ساعت 06:252021-07-24اجتماعي

ارائه یک پیشنهاد برای جبران افت تحصیلی در اولین سال تحصیلی در پساکرونا


مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان از افت تحصیلی دانش آموزان در دوران کروناویروس خبر داد و گفت: اگرچه میزان افت تحصیلی در استان سمنان در مقایسه با دیگر استان ها کمتر بوده اما از هم اکنون برای جبران آثار زیان بار ناشی از عدم آموزش حضوری در مدارس برنامه ریزی شده است.

- ایسنا/سمنان مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان از افت تحصیلی دانش آموزان در دوران کروناویروس خبر داد و گفت: اگرچه میزان افت تحصیلی در استان سمنان در مقایسه با دیگر استان ها کمتر بوده اما از هم اکنون برای جبران آثار زیان بار ناشی از عدم آموزش حضوری در مدارس برنامه ریزی شده است.

محمد دستورانی در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: بیشترین آسیب آموزشی متوجه دانش آموزان پیش دبستانی و پایه های اول و دوم بوده است.

وی با اشاره به آغاز به کار یک کارگروه ملی در وزارتخانه برای کاهش آسیب های ناشی از کروناویروس تصریح کرد: بدون شک بعد از 17-18 ماه دوری دانش آموزان از مدرسه و آسیب های ناشی از کووید19، توجه به نیازهای روحی و روانی دانش آموزان در دوران پساکرونایی، اولی تر از نیازهای آموزشی است و از همین رو این کارگروه باید توجه بیشتری به این حوزه داشته باشد.

وی با بیان اینکه آموزش مجازی در مواد درسی ساده و روان که نیازمند ارائه حضوری نیست می تواند همچنان ادامه یابد اضافه کرد: باید پنجره باز


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ارائه یک پیشنهاد برای جبران افت تحصیلی در اولین سال تحصیلی در پساکرونا

ارائه یک پیشنهاد برای جبران افت تحصیلی در اولین سال تحصیلی در پساکرونا