مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 1 مرداد 1400 ساعت 09:502021-07-23سياسي

دولت به فکر چاره ای برای قشر مولد جامعه باشد


نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی گفت: دولت به فکر چاره ای برای قشر مولد جامعه باشد.

- ایسنا/خراسان شمالی نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی گفت: دولت به فکر چاره ای برای قشر مولد جامعه باشد.

حجت الاسلام والمسلمین رضا نوری در نماز عبادی و سیاسی جمعه بجنورد با اشاره به مشکلات دامداران اظهارکرد: دولت باید مشکلات قشر مولد جامعه را مورد بررسی قرار دهد و راهی برای حل مشکلات آن پیدا کند.

وی با اشاره به وضعیت نابسامان دام و دامداران در این استان گفت: خشکسالی، کاهش قیمت دام، کمبود و افزایش قیمت نهاده های دامی سبب شده تا دامداران استان اقدام به فروش دام های مولد خود کنند.

نوری در ادامه افزود: جریان های سیاسی باید دولت سیزدهم را کمک کنند و این جریان ها نباید در پی باج خواهی و سهم خواهی باشند.

وی تاکیدکرد: مردم با امیدهای فراوانی به رییس جمهور منتخب رای دادند و امیدوارند تا مشکل اشتغال و معیشت جامعه برطرف شود.

امام جمعه بجنورد خاطرنشان کرد: اگر شخصی را به صورت جناحی برای مدیریت استان به دولت تحمیل کنیم، باید منتظر باشیم هر شش ماه یک مدیر و یا استاندار عوض شود و این به صلاح استان و کشور نیست.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دولت به فکر چاره ای برای قشر مولد جامعه باشد

دولت به فکر چاره ای برای قشر مولد جامعه باشد