مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 28 تیر 1400 ساعت 08:052021-07-19حوادث

10 درصد رانندگان سیستان و بلوچستان رفتار پر خطر دارند


رییس پلیس راه سیستان وبلوچستان با اشاره به اینکه تنها 10 درصد رانندگان استان رفتار پر خطر دارند، گفت: تیم های گشت محسوس و نامحسوس رفتار رانندگان را در محورهای مواصلاتی رصد می کنند.

- سرهنگ مهدی خمر در گفت و گو با خبرنگار مهر ، اظهار داشت: رانندگان پر خطر استان سیستان و بلوچستان تخلفاتی مانند سرعت غیر مجاز و انحراف به چپ را مرتکب می شوند و این تخلفات در جاده های دو طرفه بیشتر تکرار می شود.

رییس پلیس راه شمال استان سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه تنها 10 درصد رانندگان استان مرتکب تخلف می شوند، گفت: تیم های گشت محسوس و نامحسوس رفتار رانندگان را در محورهای مواصلاتی رصد می کنند.

وی افزود: در صورت مشاهده رفتار پر خطر مطابق قوانین خودرو 72 ساعت توقیف و به پارکینگ منتقل می شود و نمره منفی نیز برای راننده ثبت می شود.

سرهنگ خمر از اجرای طرح تابستانه پلیس راهور در محورهای مواصلاتی خبر داد و تصریح کرد: این طرح از اول تیرماه آغاز شده است.

رییس پلیس راه شمال استان سیستان و بلوچستان با دعوت از مردم برای رعایت محدودیت های کرونایی، گفت: شهروندان تصمیمات ستاد کرونا مبنی بر قرنطینه را جدی بگیرند و از سفر رفتن خودداری کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

10 درصد رانندگان سیستان و بلوچستان رفتار پر خطر دارند

10 درصد رانندگان سیستان و بلوچستان رفتار پر خطر دارند