مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 28 تیر 1400 ساعت 05:102021-07-19سياسي

دعای عرفه در مرز خسروی برگزار نمی شود


همه ساله دعای عرفه در مرز خسروی به عنوان نزدیکترین نقطه کشور به کربلای معلی برگزار می شود، اما شیوع کرونا باعث شده امسال مثل سال گذشته این مراسم پرفیض معنوی در این نقطه برگزار نشود.

- ایسنا/کرمانشاه همه ساله دعای عرفه در مرز خسروی به عنوان نزدیکترین نقطه کشور به کربلای معلی برگزار می شود، اما شیوع کرونا باعث شده امسال مثل سال گذشته این مراسم پرفیض معنوی در این نقطه برگزار نشود.

حجت الاسلام یوسف احمدی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: به دلیل شرایط کرونایی و شیوع موج جدید بیماری، امسال مراسم معنوی قرائت دعای عرفه در مرز خسروی به صورت عمومی برگزار نمی شود.

احمدی اضافه کرد: اگرچه مردم شهرستان مرزی قصرشیرین به صورت نمادین دعای عرفه را به صورت محدود با رعایت پروتکل های بهداشتی در مرز خسروی تلاوت خواهند کرد، اما هیچ امکاناتی برای حضور مردم در این مراسم تدارک دیده نشده و در راستای حفظ سلامت مردم و رعایت پروتکل های بهداشتی، امسال مراسم دعای عرفه به صورت عمومی در خسروی برپا نخواهد شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه ادامه داد: از مردم مومن درخواست می شود به هیچ عنوان برای حضور در مراسم دعای عرفه به قصرشیرین و مرز خسروی مراجعه نکنند، چون پرهیز از اجتماع و حفظ سلامتی مردم در اولویت است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دعای عرفه در مرز خسروی برگزار نمی شود

دعای عرفه در مرز خسروی برگزار نمی شود