مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 28 تیر 1400 ساعت 03:352021-07-19سياسي

تکذیب فوت سه نفر در اعتراضات مربوط به تنش آبی


معاون امنیتی انتظامی استاندار خوزستان با توضیحاتی در خصوص اعتراضات مردمی در برخی نقاط استان در خصوص مشکلات ناشی از تنش آبی در این استان گفت: - به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، ولی اله حیاتی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برخی از مردم استان خوزستان در مناطقی از استان مطالبات بحقی در خصوص تامین آب مناطق شان داشته اند که خادمان آن ها در دستگاه های مختلف دولتی در حال رفع آن هستند و در این بین دشمنان قسم خورده نظام با اهداف خاص، کلیپ های متعددی مبنی بر فوت سه نفر از شهروندان و دو مامور در فضای مجازی در این زمینه منتشر کرده اند که به هیچ وجه واقعیت ندارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از استانداری خوزستان، وی افزود: در وقایع اخیر فقط یک نفر از شهروندان بی گناه شادگانی بر اثر تیراندازی اغتشاشگران به سمت ترانس برق که به قصد تخریب اموال عمومی و تحریک مردم و وانمود کرد فضای ناامنی صورت گرفته، فوت شد که شناسایی و دستگیری عوامل فوت این فرد بی گناه در دستور کار ماموران انتظامی و امنیتی قرار گرفته است.

حیاتی گفت: در شامگاه 25 تیرماه در شهر کوت عبدالله یک نفر از شهروندان جلوی درب منزل خود مورد تیراندازی قرار گرفت و در بیمارستان فاطمه زهرای اهواز فوت کرد که دلیل قتل این فرد، اختلافات خانوادگی بوده و هیچ ارتباطی با وقایع اخیر نداشته است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تکذیب فوت سه نفر در اعتراضات مربوط به تنش آبی

تکذیب فوت سه نفر در اعتراضات مربوط به تنش آبی