مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 26 تیر 1400 ساعت 03:502021-07-17اقتصادي

3 اقدام غیر قانونی مدیران شهرداری تهران/چشم پوشی شورای پنجمی ها از حاتم بخشی های حناچی


3 اقدام غیرقانونی پول پاشی، جذب نیروهای اتوبوسی و واگذاری 170 ملک در دقیقه نود فعالیت مدیران شهری، شائبه های فراوانی ایجاد کرده است.

حناچی و معاونانش بارها در پاسخ به کمبود اتوبوس و واگن مترو اعلام کرده اند، - خبرگزاری فارس، گروه شهری:بذل و بخشش در شهرداری تهران طی هفته های اخیر حاشیه های زیادی را به همراه داشته و دست و دلبازی مدیران شهری در دقیقه نود سبب گلایه مندی شهروندان پایتخت شده است.

شهروندانی که به دلیل کمبود حمل و نقل عمومی در مترو و اتوبوس در تابستان داغ کرونایی امکان رعایت فاصله اجتماعی را ندارند و مدیران کنونی شهری هم در پاسخ به این مطالبه شهروندان، مشکل را از عدم همکاری دولت و کمبود بودجه و منابع مالی اعلام کرده اند.

فرسودگی 62 درصد از ناوگان اتوبوسرانی/ نیاز تهران به 3 هزار دستگاه اتوبوس بارها مدیران شهرداری کنونی به فرسودگی اتوبوس های پایتخت اشاره داشته اند و اعلام کرده که 62 درصد از ناوگان اتوبوسرانی پایتخت فرسوده است.

محمود ترفع، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران اخیرا با اعلام اینکه  5 هزار و 786 دستگاه اتوبوس در ناوگان اتوبوسرانی تهران وجود دارد، گفت: که از این تعداد 3 هزار و 585 دستگاه یعنی 62 درصد به سن فرسودگی رسیده اند و باید از رده خارج شوند همچنین در شرایط عادی، پایتخت حداقل به 3 هزار دستگاه اتوبو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

3 اقدام غیر قانونی مدیران شهرداری تهران/چشم پوشی شورای پنجمی ها از حاتم بخشی های حناچی

3 اقدام غیر قانونی مدیران شهرداری تهران/چشم پوشی شورای پنجمی ها از حاتم بخشی های حناچی