مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 25 تیر 1400 ساعت 06:152021-07-16پزشكي

تزریق 31 هزار دز واکسن کرونا در رفسنجان و انار/نگران کمبود واکسن نیستیم


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان از تزریق بیش از 31 هزار دز واکسن کرونا در شهرستان های رفسنجان و انار خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، احمد جمالی زاده امروز در رابطه با واکسیناسیون کرونا اظهار کرد: واکسیناسیون کرونا برای افراد سالمند در حال انجام است و در حال حاضر افراد بالای 65 سال در محل مصلی رفسنجان واکسینه می شوند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان عنوان کرد: از ابتدای شروع واکسیناسیون تا کنون بیش از 31 هزار دز واکسن در نوبت های اول و دوم در شهرستان های رفسنجان و انار تزریق شده است.

جمالی زاده ادامه داد: واکسیناسیون در مناطق نوق، کشکوییه، سرچشمه، داوران، کبوترخان و خنامان توسط عوامل بهداشتی در همان مناطق و با اطلاع قبلی انجام می شود و نیازی به مراجعه به مصلی نیست و فقط اهالی شهر رفسنجان و حومه باید پس از نوبت دهی به مصلی مراجعه کنند.

وی بیان کرد: کلیه افراد بالای 65 سال که تاکنون موفق به تزریق واکسن نشده اند می توانند به محل مصلی رفسنجان مراجعه کرده و واکسن خود را تزریق کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان تصریح کرد: کسانی که متقاضی تزریق واکسن هستند، از طریق سامانه salamat.

gov.

ir ثبت نام کنند و بر اساس نوبتی که به صورت پیامک و یا تلفنی از طریق مرکز بهداشت محل زندگی خود به آن ها داده می شو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تزریق 31 هزار دز واکسن کرونا در رفسنجان و انار/نگران کمبود واکسن نیستیم

تزریق 31 هزار دز واکسن کرونا در رفسنجان و انار/نگران کمبود واکسن نیستیم