مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 24 تیر 1400 ساعت 16:052021-07-15سياسي

زیر ساخت تهاجم فرهنگی دشمن زدودن عفاف از جامعه است


امام جمعه با تاکید بر اینکه پوشش مناسب هر ایرانی نشانگر فرهنگ و هویت آن فرد است، گفت: زیرساخت تهاجم فرهنگی دشمن بر محور زدودن حجاب و عفاف از جامعه است.

- به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام تقی روحانی عصر پنج شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت هفته عفاف و حجاب، اظهار کرد: لباس و پوشش یک بانو معرف فرهنگ یک جامعه است و زنان با حجاب مصونیت پیدا کرده و به جایگاه متعالی می رسند.

وی با اشاره به اینکه حجاب و عفاف برخواسته از تعلیم و تربیت اسلامی است، اظهار کرد: تعلیم و تربیت جز اصول پایه ای همه ادیان آسمانی به خصوص دین اسلام است.

امام جمعه رودسر با تاکید بر اینکه کلام و بعثت پیامبر اسلام هم در راستای تعلیم و تربیت اسلامی است، اضافه کرد: انقلاب اسلامی نیز که یک انقلاب دینی است، وظیفه خود را گسترش تعلیم و تربیت اسلامی می داند.

روحانی تصریح کرد: با گسترش تعلیم و تربیت اسلامی در همه سطوح از مهد کودک، مدارس و دانشگاه قطعاً موضوع حجاب و عفاف گسترش و رواج پیدا می کند.

حجت الاسلام روحانی با بیان اینکه دشمن می داند که در جنگ نظامی نمی تواند مشکلی برای نظام اسلامی ایجاد کند، افزود: در سال های اخیر تهاجم فرهنگی و جنگ نرم حربه دشمن بوده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

زیر ساخت تهاجم فرهنگی دشمن زدودن عفاف از جامعه است

زیر ساخت تهاجم فرهنگی دشمن زدودن عفاف از جامعه است