مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 23 تیر 1400 ساعت 09:052021-07-14اقتصادي

برگزاری چهارمین عرضه اولیه بورس در سال جاری / تلاش می کنیم شرکتها ملزم به پرداخت سود سهام از طریق سجام شوند


مدیرعامل بورس اوراق بهادار تهران با بیان اینکه امروز چهارمین عرضه اولیه سهام شرکت ها در بورس در نماد سپید انجام شد، گفت: تلاش می کنیم شرکت های بورسی را ملزم کنیم که سود سهام سهامداران را از طریق سجام واریز کنند.

- به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری فارس، امروز شرکت سپید ماکیان تولیدکننده مرغ گوشتی به عنوان پانصد و هفتاد و دومین شرکت بورسی در بورس اوراق بهادار تهران 15 درصد از سهام خود را عرضه اولیه کرد که با این اقدام 2100 میلیارد تومان به ارزش بازار اضافه شد.

در این مراسم علی صحرایی مدیرعامل بورس اوراق بهادار تهران اعلام کرد: امروز چهارمین عرضه اولیه شرکت ها در سال جاری در بورس تهران، انجام شد.

شرکت هایی که شرایط پذیرش داشته باشند می توانند در بورس سهام خود را عرضه کنند و هیچ محدودیتی از سوی بورس وجود ندارد.

فقط شرکت ها باید غیرمستقیم وارد بازار شوند.

وی همچنین با اشاره به اینکه در شرایط کرونایی مجامع اکثر شرکت ها به صورت الکترونیک برگزار می شود، گفت: به زودی مجمع عمومی خود شرکت بورس برگزار می شود که به صورت الکترونیکی خواهد بود و با وجود آنکه 80 هزار سهامدار حقیقی داریم اما به صورت الکترونیکی مجمع فوق العاده برگزار می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برگزاری چهارمین عرضه اولیه بورس در سال جاری / تلاش می کنیم شرکتها ملزم به پرداخت سود سهام از طریق سجام شوند

برگزاری چهارمین عرضه اولیه بورس در سال جاری / تلاش می کنیم شرکتها ملزم به پرداخت سود سهام از طریق سجام شوند