مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 22 تیر 1400 ساعت 19:202021-07-13سياسي

تعرض به حریم بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی


ساختمانی شش طبقه حریم منظری بقعه جهانی شیخ صفی الدین اردبیلی را مخدودش کرده است.

حالا پرونده به دادگاه کشیده شده و درخواست تخریب دو طبقه از این ساختمان داده شده است.

- الیار عاصمی زاده ـ ربیس شواری هماهنگی سازمان های غیردولتی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ـ که این خبر را به ایسنا داد، می گوید: حریم منظری مجموعه جهانی شیخ صفی الدین اردبیلی با ساخت وسازی که مجوز آن را شهرداری اردبیل صادر کرده، نقض شده است.

ما حتی نمی توانیم از حریم منظری مجموعه ای جهانی به عنوان داشته فرهنگیِ ثبت شده در یونسکو حفاظت کنیم.

او اظهار می کند: اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان اردبیل با اقدام حقوقی که داشته مانع از ادامه ساخت این بنا شده است.

قطعا ما هم از طریق مراجع تخصصی و اجرایی پیگیر این نقض قوانین خواهیم بود.

شهرداری مدعی است که اداره میراث فرهنگی پس از صدور پروانه، نامه فرستاده که استعلام بگیریم، این درحالی است که درست سه روز پس از نامه این اداره برای توقف پروژه تا ارسال پاسخ استعلام، مجوز ساخت را صادر کرده و در اصل، به درخواست میراث فرهنگی بی توجهی کرده است.

علیرضا پوستی ـ عضو شورای شهر اردبیل ـ درباره نقض حریم منظری مجموعه جهانی شیخ صفی الدین اردبیلی ـ به ایسنا می گوید: شهرداری پروانه ساخت را داده بود، پس از آن اداره میراث فرهن


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تعرض به حریم بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی

تعرض به حریم بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی