مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 22 تیر 1400 ساعت 11:252021-07-13اجتماعي

جذب بیش از 5000 نیرو در آموزش وپرورش خراسان رضوی طی سال جاری


مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی از جذب بیش از پنج هزار نیرو در دستگاه تعلیم و تربیت استان از طریق آزمون ماده 28 و دانشگاه فرهنگیان در سال جاری خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از روابط عمومی آموزش وپرورش خراسان رضوی، قاسمعلی خدابنده در نشست مشترک با مدیر امور پردیس های دانشگاه فرهنگیان استان از جذب بیش از پنج هزار نیرو در دستگاه تعلیم و تربیت استان از طریق آزمون ماده 28 و دانشگاه فرهنگیان در سال جاری خبر داد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با اشاره به ظرفیت مطلوب دانشگاه فرهنگیان استان به منظور آماده سازی دانشجومعلمان برای حضور در کلاس های درس گفت: طی سه سال گذشته سهمیه خوبی در پذیرش دانشجومعلمان و همچنین استخدام ماده 28 به دستگاه تعلیم و تربیت استان اختصاص یافته است.

وی با بیان اینکه دستگاه تعلیم و تربیت استان برای سال تحصیلی آتی با کمبود حدود 23 هزار نیروی انسانی مواجه است، افزود: سال گذشته با کمبود حدود 19 هزار نیروی انسانی مواجه بودیم که توانستیم با اتخاذ تدابیر لازم و استفاده از ظرفیت حق التدریس و خریدخدمات این کمبود نیرو را مدیریت و ساماندهی کنیم.

خدابنده با تأکید بر لزوم اندیشیدن تمهیدات لازم برای آغاز سال تحصیلی پیش رو افزود: دانشگاه فرهنگیان استان در حوزه دانشجویی، اساتید و کارکنان رتبه های م


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جذب بیش از 5000 نیرو در آموزش وپرورش خراسان رضوی طی سال جاری

جذب بیش از 5000 نیرو در آموزش وپرورش خراسان رضوی طی سال جاری