مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 21 تیر 1400 ساعت 06:302021-07-12بين الملل

حکم حبس یکی از فعالان جنبش الحراک الجزایر


دادگاه الجزایر علیه یکی از سران جنبش اعتراض آمیز الحراک حکم حبس صادر کرد.

- دادگاه الجزایر علیه یکی از سران جنبش اعتراض آمیز "الحراک" حکم حبس صادر کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از عربی21، کمیته ملی آزادی بازداشتی های الجزایر اعلام کرد، دادگاه شمال شرق این کشور برای شمس الدین لعلامی یکی از سران جنبش اعتراض آمیز الحراک حکم دو سال زندان صادر کرد.

این کمیته اعلام کرد، لعلامی در دو پرونده محکوم است؛ پرونده نخست مربوط به انتشار سخنان انزجار آمیز، اهانت به سیستم نظامی کشور و انتشار اخبار دروغ است و پرونده دوم نیز درمورد تحریک برای تجمع غیر مسلح است.

پیش از این دادستانی مجازات سه سال حبس را برای لعلامی خواستار شده بود.

لعلامی اوایل فوریه 2019 در برج بوعریریج علیه پنجمین دور از نامزدی عبدالعزیز بوتفلیقه، رییس جمهوری سابق الجزایر شورش کرد.

انتفاضه مردمی مسالمت آمیز پس از یک دوره کوتاه در شهرهای بزرگ الجزایر شروع شد و دو ماه بعد بوتفلیقه را مجبور به استعفا کرد.

از آن زمان لعلامی بارها بازداشت شده و در پرونده های مختلف مورد پیگرد و بازجویی قرار گرفت.

مقامات الجزایر تظاهرات الحراک را ممنوع کرده و پیگرد قانونی مخالفان، فعالان، اصحاب مطبوعات و دانشگاهی ها را افزایش دادند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حکم حبس یکی از فعالان جنبش الحراک الجزایر

حکم حبس یکی از فعالان جنبش الحراک الجزایر