مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 18 تیر 1400 ساعت 05:502021-07-09پزشكي

فعالیت6 آزمایشگاه تست کرونا در آذربایجان غربی


رییس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی گفت: در ابتدای شیوع ویروس کرونا یک آزمایشگاه فعال با ظرفیت روزانه 50 تست در سطح استان داشتیم و امروز تعداد آزمایشگاه های فعال در آذربایجان غربی به 6 آزمایشگاه با ظرفیت حداکثر 23 هزار تست در روز افزایش یافته است.

- به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، جواد آقازاده در سی ششمین آیین پویش ره سلامت اظهار داشت: ورود به موقع ستاد استانی مبارزه با کرونا در پیک های کرونا سبب شد که میزان مرگ و میر در آذربایجان غربی کاهش پیدا کند.

وی تصریح کرد: میزان فوتی ها در اوایل شیوع ویروس کرونا میزان فوتی ها زیادی داشت که امروز میزان فوتی ها با اقدامات انجام شده کنترل شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی ادامه داد: با مدیریت صحیح و ایجاد محدودیت های کرونایی در سطح استان آذربایجان غربی در بحث کاهش فوتی ها نقش مهمی داشت.

آقازاده اظهار داشت: در ابتدای شیوع ویروس کرونا یک آزمایشگاه فعال با ظرفیت روزانه 50 تست در سطح استان داشتیم و امروز تعداد آزمایشگاه های فعال در آذربایجان غربی به 6 آزمایشگاه با ظرفیت حداکثر 23 هزار تست در روز افزایش یافته است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی تصریح کرد: در موج های اول، دوم و سوم کرونا، میانگین مبتلایان به ترتیب 69 ، 214 و 658 نفر بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فعالیت6 آزمایشگاه تست کرونا در آذربایجان غربی

فعالیت6 آزمایشگاه تست کرونا در آذربایجان غربی