مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 18 تیر 1400 ساعت 05:352021-07-09بين الملل

موسوی: آمریکا به دنبال جنگ داخلی در افغانستان/مذاکره با طالبان به درخواست کابل انجام شد


مدیرکل آسیای جنوبی وزارت امور خارجه با بیان این که آمریکا به دنبال جنگ داخلی در افغانستان است، گفت: افغانستان و مردم این کشور باید تلاش کنند که جنگ داخلی در این کشور رخ ندهد.

- به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، سید رسول موسوی دستیار وزیر امور خارجه و مدیرکل آسیای جنوبی و برگزاری نشست گفت وگوهای بین الافغانی با حضور نمایندگان دولت افغانستان و هیأت سیاسی طالبان پرداخت.

* آمریکا در افغانستان شکست خورد وی با بیان این که همه ماجرایی که الان اتفاق می افتد به شکست قطعی نظامی آمریکا در افغانستان برمی گردد، اظهار داشت: آمریکا به بهانه مبارزه با تروریسم که بعدا اهداف خود را گسترش داد به افغانستان حمله کرد و 20 سال، استراتژی های مختلف خود را آزمایش و افغانستان را به محل آزمایش سلاح های خود حتی مادر بمب ها تبدیل کرد، اما با همه این اوصاف، در افغانستان شکست خورد و هیچ آینده ای را هم برای خودش در آن جا نمی دید.

موسوی خاطرنشان کرد: از زمانی که شکست نظامی برای صاحبان تصمیم گیری آمریکا روشن شد، تلاش کردند این شکست را به نوعی برون رفت سیاسی تبدیل کنند و بحث خروج را مطرح کرده و مذاکراتی را با طالبان در ”دوحه“ قطر آغاز کردند و خودشان را نجات دادند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

موسوی: آمریکا به دنبال جنگ داخلی در افغانستان/مذاکره با طالبان به درخواست کابل انجام شد

موسوی: آمریکا به دنبال جنگ داخلی در افغانستان/مذاکره با طالبان به درخواست کابل انجام شد