مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 16 تیر 1400 ساعت 12:402021-07-07بين الملل

قادری در المیادین: گفت وگوی بین الافغانی در تهران می تواند بحران افغانستان را پایان دهد


محمد قادری روزنامه نگار و تحلیلگر امور سیاسی با حضور در ویژه برنامه القسم (سوگند) المیادین برای پوشش اخبار انتخابات ریاست جمهوری تا روز ادای سوگند، - به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، شبکه خبری المیادین در ادامه ویژه برنامه القسم (سوگند) برای انتخابات ریاست جمهوری ایران و سوریه، امروز چهارشنبه در تهران میزبان محمد قادری بود.

قادری در این برنامه در خصوص سوالی درباره مذاکرات هسته ای در وین گفت، ایران حس می کند که طرف مقابل در مذاکرات جدی نیست.

در رفع تحریم ها جدی نیست.

شما می بینید که نتیجه خاصی از چند دور مذاکره به دست نیامده چون آمریکا و اروپا حاضر نیستند تضمین بدهند.

ایران خواستار رفع همه تحریم ها و خواستار تضمین برای این است که رفع تحریم ادامه می یابد تا اینکه تحت عناوین دیگری تحریم برنگردد اما طرف مقابل حاضر نیست چنین تضمینی بدهد.

  قادری در ادامه در پاسخ به سوالی درباره چرایی اقدام ایران به تقویت توان نظامی اش از جمله موارد جدیدی که امروز سردار حسین سلانی فرمانده کل سپاه اعلام کرد، گفت، این کار خیلی اهمیت دارد.

در سایه نیروهایی که در منطقه حضور دارند و با توجه به متحدان آمریکا در منطقه که دست بالا را هم ایران دارد، و با توجه به اینکه هر کشوری گرفتار مشکلات داخلی است، این موضوع مهم است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قادری در المیادین: گفت وگوی بین الافغانی در تهران می تواند بحران افغانستان را پایان دهد

قادری در المیادین: گفت وگوی بین الافغانی در تهران می تواند بحران افغانستان را پایان دهد