مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 16 تیر 1400 ساعت 09:352021-07-07سياسي

دفاع واقع بینانه و نقد منصفانه از دولت آینده ضروری است


رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان شمالی با اشاره به چالش های پیشرو دولت آینده، گفت: دفاع واقع بینانه و نقد منصفانه از دولت آینده توسط نیروهای انقلابی ضروری است.

- ، حجت الاسلام محمدعلی سالاری ظهر چهار شنبه در جمع مسئولان فرهنگی خراسان شمالی با اشاره به در پیش بودن موعد آغاز به کار دولت جدید، اظهار کرد: رییس جمهور سیزدهم در حالی به پاستور می رود که استکبار جهانی و امپراتوری رسانه ای او که در طول ماه های گذشته تمام توان خود را بر تحریم انتخابات گذارده بودند اکنون با همان توان، بلکه پرحجم تر سعی در سیاسی کردن مطالبات و سوق دادن آن به سمت خشونت ها و آشوب های سیاسی دارند.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان شمالی ادامه داد: آن دسته از جریان ها و گروه ها و افرادی که پیمان شکسته و گستاخانه مردم را لسانا یا عملاً به تحریم خاموش یا آشکار انتخابات دعوت کردند، اکنون به میدان آمده و با هر نقطه ضعف و نکته ای سعی در مصادره به مطلوب مطالبات بر حق مردم به نفع مطامع و نیات نادرست خود دارند.

وی تصریح کرد: طبیعی است که جناح های رقیب و کسانی که در انتخابات مورد اقبال مردم واقع نشده اند از هم اکنون و در یک رقابت حزبی و طیفی تمام حرکات و سیاست های دولت جدید را رصد، آن را نقد و مطالبات خود را مطرح کرده و برای آن جریان سازی خواهند کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دفاع واقع بینانه و نقد منصفانه از دولت آینده ضروری است

دفاع واقع بینانه و نقد منصفانه از دولت آینده ضروری است