مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 14 تیر 1400 ساعت 06:152021-07-05اقتصادي

معطلی خوراک دام در گمرک و سردر گمی دامداران/ بی تدبیری موج می زند


رییس کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان این که سه میلیون تن نهاده دامی در گمرک بندر امام خمینی است، گفت: این مقدار می تواند نیاز 4 ماه کشور را تامین کند، - به گزار ش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، دامداران و مرغداران کشور که تامین کننده نزدیک به یک میلیون تن گوشت، 2.

5 میلیون تن مرغ ، بیش از  یک میلیون تن تخم مرغ و بیش از 10 میلیون تن شیر خام در کشور هستند، امروزه  با مشکلات زیادی در تامین خوراک دام عمدتا از نوع ذرت، سویا و جو مواجهند.

این در حالی است که مسوولان می گویند گمرک کشور مملو از این نوع نهاده های دامی است، فقط همتی باید باشد که آنها را ترخیص کنند و به استانهای کشور ارسال کنند.

در یکی دو هفته گذشته چندین  بار دامداران به گرانی ها و کمبود نهاده های دامی اعتراض کردند و خواستار تامین علوفه مورد نیاز دامهایشان شدند که دام یک موجود زنده است، اگر غذایش نباشد نه تنها شیر و گوشت نمی دهد، بلکه سلامت دام هم به خطر می افتد.

کار به جایی رسید که دامداران به خاطر اینکه مجبور نشوند علوفه به دامهایشان بدهند، دامهای مولد یعنی آنهایی که در دوران زاد و ولد هستند و یا دامهای آبستن را روانه کشتارگاه کردند تا به قول خودشان از شر التماس به دلالها برای خرید علوفه و پرداخت قیمت های گران و طاقت فرسا که از توانشان خارج است، خلاص شوند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

معطلی خوراک دام در گمرک و سردر گمی دامداران/ بی تدبیری موج می زند

معطلی خوراک دام در گمرک و سردر گمی دامداران/ بی تدبیری موج می زند