مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 12 تیر 1400 ساعت 08:552021-07-03فرهنگي

برگزاری مسابقه طراحی و نقاشی «حجاب و عفاف» در نهاوند


مدیر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نهاوند گفت: به منظور گرامیداشت هفته عفاف و حجاب مسابقه طراحی و نقاشی با موضوع حجاب در نهاوند برگزار می شود.

- امیر بحیرایی امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در نهاوند اظهار کرد: به منظور گرامیداشت هفته عفاف و حجاب مسابقه طراحی و نقاشی با موضوع حجاب در نهاوند برگزار می شود.

وی با بیان اینکه این مسابقه با همکاری انجمن هنرهای تجسمی با موضوع حجاب بالی به سوی خداوند برگزار خواهد شد افزود: هدف از اجرای این برنامه توسعه و ترویج  مفاهیم دینی و ارزش های اسلامی از طریق نقاشی و تشکیل تصویر ذهنی کودکان، نوجوانان و جوانان از موضوع حجاب و عفاف است.

مدیر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نهاوند اضافه کرد: این مسابقه در دو رده سنی کودکان و نوجوان و جوانان با توجه به فرموده مقام مظم رهبری با شعار امروز زن ایرانی سرمشق و الگوی کشورهای مسلمان است اجرا می شود.

وی خاطرنشان کرد: علاقمندان برای شرکت در بخش مسابقه باید آثار خود را به واحد امور هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و یا دفتر انجمن هنرهای تجسمی شهرستان واقع در بلوار شهید بهشتی خیابان معلم، مجتمع فرهنگی و هنری امام خمینی (ره) تحویل دهند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برگزاری مسابقه طراحی و نقاشی «حجاب و عفاف» در نهاوند

برگزاری مسابقه طراحی و نقاشی «حجاب و عفاف» در نهاوند