مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 12 تیر 1400 ساعت 06:552021-07-03سياسي

استخدام دقیقه نودی 2000 نفر در شهرداری تهران/ چمران: گواهی استخدام های شائبه دار به دستمان رسید


شهرداری تهران حدود 2000 نفر را در دقیقه نود استخدام کرده است، مدیران شهری کنونی موضوع را تکذیب کرده اند، ولی مهدی چمران می گوید، گواهی سازمان امور استخدامی حکایت از استخدام های شائبه دار و جدید دارد.

- خبرگزاری فارس گروه شهری: اواخر هفته گذشته بود که خبر استخدام های دقیقه نودی در شهرداری تهران مطرح شد.

این موضوع با واکنش های زیادی مواجه و گلایه بسیاری را به همراه داشت.

مهدی چمران منتخب شورای ششم تهران اعلام کرد، اخباری در خصوص برخی استخدام ها در شهرداری تهران شنیده است در حالی که نباید این اتفاق در روزهای آخر فعالیت شورای شهر پنجم و مدیران شهری کنونی انجام  گیرد.

وی افزود: این موضوعات قابل بحث است چرا که قبلا انجام نشده و حالا که مدیریت شهری روزهای پایانی را سپری می کند این اخبار شنیده می شود.

معاون شهردار تهران: تکذیب می کنیم البته صحبت های مهدی چمران در مورد استخدام ها در شهرداری با واکنش مدیران شهری کنونی در پایتخت همراه شد، حامد مظاهریان معاون برنامه ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران در این باره گفت: خبری مبنی بر جذب چند هزار نفر نیروی انسانی در شهرداری تهران منتشر شده که این موضوع به هیچ عنوان صحت ندارد و ما آن را تکذیب می کنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استخدام دقیقه نودی 2000 نفر در شهرداری تهران/ چمران: گواهی استخدام های شائبه دار به دستمان رسید

استخدام دقیقه نودی 2000 نفر در شهرداری تهران/ چمران: گواهی استخدام های شائبه دار به دستمان رسید