مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 11 تیر 1400 ساعت 06:152021-07-02اجتماعي

نمی گذاریم هیچ دانش آموز نیازمندی به خاطر مشکلات مالی از تحصیل باز بماند


مدیرکل کمیته امداد استان هرمزگان گفت: این نهاد هم اکنون به 43 هزار دانش آموز تحت حمایت کمیته امداد هرمزگان، خدمات تحصیلی و آموزشی ارائه می دهد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، جلیل تراهی به ارائه خدمات تحصیلی و آموزشی برای 43 هزار دانش آموز و دانشجوی تحت حمایت این نهاد در سرفصل های مختلف اشاره کرد و گفت: 35 درصد دانش آموزان در مناطق شهری و 65 درصد دانش آموزان در مناطق روستایی می باشد.

وی با تاکید بر اینکه هیچ دانش آموز نیازمندی به خاطر مشکلات مالی از تحصیل باز نخواهد ماند، افزود: با همکاری سازمان آموزش و پرورش و کمک  خیرین مشکلات مالی  دانش آموزان نیازمند را برطرف می نماییم تا آنها بتوانند با خیالی آسوده به تحصیل ادامه دهند.

مدیرکل کمیته امداد استان هرمزگان  تصریح کرد: امسال در سال تحصیلی جدید 10 میلیارد و  600 میلیون تومان اعتبار برای تامین اقلام تحصیلی ضروری دانش آموزان و دانشجویان دانشگاه های دولتی تحت حمایت کمیته امداد استان هرمزگان اختصاص یافته است.

این مقام مسئول بیان کرد: این میزان اعتبار برای خرید اقلام تحصیلی ضروری از جمله کتاب، لوازم التحریر، پوشاک، کفش و سایر هزینه ها از تحصیلی دانش آموزان در نظر گرفته شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نمی گذاریم هیچ دانش آموز نیازمندی به خاطر مشکلات مالی از تحصیل باز بماند

نمی گذاریم هیچ دانش آموز نیازمندی به خاطر مشکلات مالی از تحصیل باز بماند