مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 10 تیر 1400 ساعت 04:502021-07-01پزشكي

نبود سویه های هندی و دلتا در گیلان/ 4 شهرستان در معرض نارنجی شدن


اگرچه تاکنون سویه های هندی و دلتا را در گیلان شناسایی نکردیم، اما به دنبال مسافرت هایی که از اقصی نقاط کشور به استان ما انجام شده، - ایسنا/گیلان معاون علوم پزشکی گیلان گفت: اگرچه تاکنون سویه های هندی و دلتا را در گیلان شناسایی نکردیم، اما به دنبال مسافرت هایی که از اقصی نقاط کشور به استان ما انجام شده، به زودی احتمال شناسایی سویه های جدید وجود دارد.

دکتر آبتین حیدرزاده در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه آمارها از شیوع سویه های جدید کروناویروس در جهان و کشور ما خبر می دهد، اظهار کرد: سویه های هندی و دلتا بیشترین سویه های در حال گردش در اروپا و آمریکا هستند.

وی با اشاره به سیر صعودی بیماری در کشور و استان، افزود: اگرچه تاکنون سویه های هندی و دلتا را در گیلان شناسایی نکردیم، اما به دنبال مسافرت هایی که از اقصی نقاط کشور به استان ما انجام شده، به زودی احتمال شناسایی سویه های جدید وجود دارد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، از مردم خواست نهایت رعایت پروتکل های بهداشتی را داشته باشند و گفت: متاسفانه شاهد اندکی افزایش در تعداد بیماران طی هفته اخیر هستیم؛ این در حالی است که سه هفته اخیر به زیر 200 بستری رسیده بودیم، اما اکنون بیش از 200 بستری است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نبود سویه های هندی و دلتا در گیلان/ 4 شهرستان در معرض نارنجی شدن

نبود سویه های هندی و دلتا در گیلان/ 4 شهرستان در معرض نارنجی شدن