مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 10 تیر 1400 ساعت 04:302021-07-01پزشكي

سرعت انتشار دلتا 8 برابر کرونای معمولی است


مدیر سلامت محیط کار دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: سرعت انتشار ویروس کرونای دلتا که ترکیبی از هندی و آفریقایی است، هشت برابر کرونای معمولی است.

- به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، صالحیان 10 تیر ماه در جلسه ستاد پیشگیری از کرونا در اردبیل اظهار کرد: از مناطق جنوبی کشور سرعت انتشار این ویروس خطرناک به سمت مناطق شمالی به ویژه استان اردبیل در جریان است که اگر مراقبت های لازم را انجام ندهیم ما نیز تا دو هفته آینده گرفتار موج پنجم کرونا خواهیم شد.

وی تصریح کرد: در روزهای اخیر تعداد افراد بستری در استان رو به افزایش است و فوتی ها نیز به طور میانگین به سه تا چهار نفر رسیده که این وضعیت خطرناک زنگ هشدار را برای ورود شهرهای استان به رنگ قرمز به صدا درآورده است.

مدیر سلامت محیط کار دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: هر چند مسافران زیادی از مناطق مختلف کشور وارد شهرهای استان شدند، اما با اعلام وضعیت خاص امیدواریم مسافران و گردشگران پروتکل های بهداشتی را در گشت و گذار خود در شهرهای مشگین، سرعین و اردبیل رعایت کنند تا بیش از این مناطق مختلف استان گرفتار کرونای جهش یافته جدید نشوند.

صالحیان از آمادگی کامل شبکه بهداشت، هلال احمر و همکاری خوب کسبه و اصناف برای استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری و پرهیز از بی احتیاطی در تهیه و عرضه مواد غذای


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سرعت انتشار دلتا 8 برابر کرونای معمولی است

سرعت انتشار دلتا 8 برابر کرونای معمولی است