مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 9 تیر 1400 ساعت 04:452021-06-30اقتصادي

سنجش مهارت بیش از 23 هزار نفر در استان بوشهر


مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر گفت: در سال گذشته 23 هزار و 758 نفر در آزمون های مهارت فنی و حرفه ای شرکت کرده موردسنجش مهارت قرار گرفته اند.

- اظهار داشت: آزمون های سنجش مهارت در چهار حوزه صنعت ساختمان، تفاهم نامه صنعت قالی و فرش، هماهنگ و آنلاین برگزارشده است وی افزود: ارتقا و تعیین صلاحیت حرفه ای نیروهای کار، اعتبار دادن به تجارب فنی و حرفه ای و توسعه و بهبود خدمات تولیدی و کسب وکار از هدف های آزمون های مهارت است.

وی از اخذ 17 هزار و 835 گواهینامه فنی و حرفه ای توسط شرکت کنندگان در آزمون های فنی و حرفه ای در سال گذشته خبر داد و اضافه کرد: طرح ارزشیابی مهارتی موجب اعتبار بخشی به گواهینامه های مهارتی می شود.

دراهکی با اشاره به اینکه در آزمون های آنلاین 9 هزار و 444 نفر شرکت کننده داشته ایم، اظهار داشت: 9 هزار و 972 نفر در آزمون های هماهنگ و 4 هزار و 342 نفر نیز در آزمون های صنعت ساختمان و تفاهم نامه صنعت فرش و قالی شرکت کرده اند.

وی به آزمون های پروژه محور کار عملی در راستای طرح ارزشیابی مهارتی با رویکرد سنجش عملکردی در استان بوشهر اشاره کرد و گفت: در بحث سنجش و صلاحیت حرفه ای دانش و مهارت افرادی که گواهینامه های مهارتی را دریافت کرده اند، ارزیابی شده و این کار باعث اعتبار بخشی به گواهینامه های صادره این سازمان می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سنجش مهارت بیش از 23 هزار نفر در استان بوشهر

سنجش مهارت بیش از 23 هزار نفر در استان بوشهر