مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 9 تیر 1400 ساعت 03:452021-06-30اقتصادي

تأثیر منفی خشکسالی بر محیط زیست گلستان/ وقوع حریق زودهنگام در جنگل‎های گلستان


خسارت گونه‎های جانوری، خسارت به جوامع گیاهی، افزایش فرسایش آبی و بادی، افزایش گرد و غبار و بروز پدیده ریزگردها و ده ها مشکل دیگر بخش کوچکی از تأثیرات منفی خشکسالی بر محیط زیست هستند که خود این امر نیز زمینه ساز مشکلات اقتصادی و اجتماعی فراوانی در جامعه خواهد بود.

- به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، 95 درصد از آب‎های زیرزمینی گلستان در حال استحصال است در حالی که براساس استانداردهای جهانی در  هر کشور یا هر منطقه‎ای که بیش از 40 درصد از منابع آب‎های زیرزمینی برداشت شود وارد تنش شدید خشکسالی خواهد شد، اتفاقی که در حال حاضر برای گلستان رخ داده  و به گفته کارشناسان این استان شمالی جزو پنج استان خشک کشور معرفی شده است.

سال هاست که زنگ خطر خشکسالی، خشک شدن تالاب‎ها و پدیده ریزگرد در گلستان به صدا درآمده است با این وجود شاهد اقدام عملی و مناسبی در خصوص افزایش بهره وری آب و حفظ این مایه با ارزش حیات نیستیم.

کاهش بارش‎ها و خشکسالی تأثیرات منفی بر محیط زیست وارد می‎کند، خسارت گونه‎های جانوری، خسارت به جوامع گیاهی، افزایش فرسایش آبی و بادی، افزایش گرد و غبار و بروز پدیده ریزگردها و ده ها مشکل دیگر بخش کوچکی از تأثیرات منفی خشکسالی بر محیط زیست هستند که خود این امر نیز زمینه ساز مشکلات اقتصادی و اجتماعی فراوانی در جامعه خواهد بو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تأثیر منفی خشکسالی بر محیط زیست گلستان/ وقوع حریق زودهنگام در جنگل‎های گلستان

تأثیر منفی خشکسالی بر محیط زیست گلستان/ وقوع حریق زودهنگام در جنگل‎های گلستان