مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 9 تیر 1400 ساعت 03:152021-06-29سياسي

کسی که رای باطله می دهد، دلخور است ولی قهر نیست


عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران با بیان اینکه کسی که رای باطله می دهد، دلخور است ولی قهر نیست گفت: برخی از مردم به صراحت به عملکرد مسئولان پاسخ دادند.

- رضا روستا آزاد عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران در گفتگو با مبنی بر اینکه کسانی که رای باطله یا سفید دادند با نظام قهر نیستند، گفت: کسی که رای باطله می دهد، دلخور است ولی قهر نیست.

مردم حق دارند دلخور باشند، وقتی به افرادی رای می دهند تا آنها به مردم خدمت کنند، اما خدمتی نمی بینند این دلخوری به وجود می آید.

وی افزود: کسانی که مسئولیت گرفته اند و خدمتگزاری نکرده اند؛ یا نمی توانند یا نمی خواهند به مردم خدمت کنند و ترجیح می دهند در خدمت منافع خود و اطرافیان باشند.

لذا مردم به حق دلخور هستند؛ اما هنوز امید دارند که در همین سیستم دموکراسی و رای گیری کسانی انتخاب شوند که بتوانند کار کنند و مشکلات را برطرف سازند.

عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران اظهار کرد: اینکه کسانی پای صندوق حاضر می شوند و رای باطله یا سفید به صندوق می اندازند، نشان دهنده این است که هنوز اعتقاد و ایمانشان به نظام برقرار است؛ اما برای انتخاب میان افرادی که در صحنه حاضر بوده اند راضی و اقناع نشده اند.

روستا آزاد در خصوص اهمیت عملکرد دولت سیزدهم در کاهش آرا باطله عنوان کرد: مردم به صراحت به عملکرد مسئولان پاسخ خواه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کسی که رای باطله می دهد، دلخور است ولی قهر نیست

کسی که رای باطله می دهد، دلخور است ولی قهر نیست