مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 8 تیر 1400 ساعت 11:152021-06-29سياسي

استان تهران در میزان کشفیات مواد مخدر رتبه پنجم را داشته است


دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران گفت: استان تهران طی سال گذشته در میزان کشفیات مواد مخدر رتبه پنجم را داشته است.

- ، مصطفی هادی زاده عصر سه شنبه در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران با اشاره به اینکه بیشترین کشفیات مواد مخدر در تهران هرویین، شیشه و گل بوده است اظهار داشت: با توجه به اینکه استان تهران، استان حاشیه ای و مرزی نیست از نظر میزان کشفیات مواد مخدر در سال گذشته رتبه پنجم را داشته است.

هادی زاده در خصوص ظرفیت پذیرش معتادان متجاهر زن در مراکز نگهداری گفت: در حال حاضر ظرفیت پذیرش 300 زن معتاد متجاهر را داریم که این ظرفیت کم می باشد و تا پایان ماه جاری از سوی سپاه حضرت رسول (ع) یک مرکز با ظرفیت 200 نفر به بهره برداری خواهد رسید.

وی عنوان داشت: تهران برای معتادان متجاهر از این حیث که توسط خیران مورد توجه قرار می گیرند جذابیت دارد به همین دلیل آنها به پایتخت می آیند و باید اعلام کنیم طبق برآوردهای صورت گرفته 50 درصد معتادان متجاهر از سایر استان های کشور وارد تهران شده اند و در تهران سکونت گاه ندارند و در این زمینه پیشنهاد اولیه ما این است که این افراد بعد از جمع آوری و تفکیک به استان های مبدا بازگردانده شوند تا بار تهران کمتر شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استان تهران در میزان کشفیات مواد مخدر رتبه پنجم را داشته است

استان تهران در میزان کشفیات مواد مخدر رتبه پنجم را داشته است