مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 7 تیر 1400 ساعت 13:352021-06-28سياسي

استفاده از ظرفیت شاعران در مقوله عدالت محوری


دادستان عمومی و انقلاب شیراز در مراسم اختتامیه جشنواره شعر عدالت گفت: دستگاه قضا می تواند از ظرفیت و خلاقیت شاعران و ادیبان در مقوله عدالت محوری استفاده نماید.

- به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، سید مصطفی بحرینی در نخستین  جشنواره عصرشعر عدالت که به همت معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری استان فارس و با حضور جمعی از شعرا و ادیبان برجسته استان فارس برگزار شد با اشاره به اهمیت عدل و عدالت در کلام مولای متقیان حضرت علی(ع) که می فرمایند العدل اقوی اساس عدل سنگ زیرین بنیاد اسلام است گفت:  انبیاء و اولیای الهی مردم را به عدل و عدالت دعوت کردند و در واقع نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بر پایه عدل و داد  بنا و پایه ریزی  گردیده و عدل و عدالت،  محوری است که افراد  جامعه را به هم نزدیک و در کنار یکدیگر قرار می دهد.

  وی با بیان این که دستگاه قضایی می تواند از ظرفیت و خلاقیت شاعران و ادیبان در مقوله عدالت محوری بهره برداری و استفاده نماید گفت: امروز شاهد مشکلات و مسائل عدیده ای در سطح جامعه هستیم  و استعداد جوانان در مقوله های  مختلف مادی و معنوی مغفول مانده است بنابراین همه ما  باید با اقدامات فرهنگی و معنوی مناسب در راستای رفع مشکلات و آسیب های اجتماعی گام برداریم و همه ما در این راه مسئول می باشیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استفاده از ظرفیت شاعران در مقوله عدالت محوری

استفاده از ظرفیت شاعران در مقوله عدالت محوری