مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 7 تیر 1400 ساعت 06:452021-06-28سياسي

سازمان سنجش زیر بار تعویق کنکور نرفت/ 10 برنامه برای برگزاری کنکور


در شرایطی که داوطلبان زیادی درخواست دارند تا زمان برگزاری کنکور سراسری به زمان بعد از واکسیناسیون کرونا موکول شود، سازمان سنجش عنوان کرده است که کنکور در زمان اعلام شده برگزار می شود.

- خبرگزاری فارس ـ گروه تعلیم و تربیت: این روزها خبرهای متعدد و امیدوارکننده از رونمایی از واکسن های کرونای ایرانی و واکسیناسیون عمومی می رسد و امیدواری بسیاری وجود دارد که به زودی کنکور برگزار شود.

آزمونی سرنوشت ساز که تکلیف ورودی های امسال دانشگاه ها را مشخص می کند و به نوعی، آینده جوانان را تحت الشعاع قرار می دهد.

* سازمان سنجش و وزارت علوم زیر بار تعویق کنکور نرفتند تعداد زیادی از داوطلبان کنکور نسبت به برگزاری این آزمون در شرایط کنونی گلایه مند هستند و معتقدند که سازمان سنجش نباید روال برگزاری کنکورها را تغییر می داد و همانطور که کنکور سراسری همواره بعد از کنکور کارشناسی ارشد، برگزار می شد، اکنون هم باید همان روال رعایت شود.

از سوی دیگر برخی داوطلبان کنکور در یکسال گذشته، عزیزان خود را به دلیل کرونا و یا حوادث دیگر از دست دادند و یا درگیر بیماری کرونا بودند که این موضوع بر روند مطالعه دروس تأثیر داشته است.

اما سازمان سنجش و وزارت علوم زیر بار تعویق کنکور نرفتند؛ منصور غلامی وزیر علوم در این حصوص گفت: به هیچ عنوان بدون توجیه بهداش


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سازمان سنجش زیر بار تعویق کنکور نرفت/ 10 برنامه برای برگزاری کنکور

سازمان سنجش زیر بار تعویق کنکور نرفت/ 10 برنامه برای برگزاری کنکور