مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 7 تیر 1400 ساعت 02:402021-06-27اقتصادي

نرخ شیوع اعتیاد در گیلان 2.93 درصد است


دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان گیلان گفت: نرخ شیوع اعتیاد در گیلان 2.

93 درصد و پایین تر از میانگین کشوری است.

- ، اسماعیل حیدری آزاد شامگاه یکشنبه در گفتگوی ویژه خبری با بیان اینکه مواد مخدر و روانگردان ها از جمله تهدیدهای عصر حاضر هستند، اظهار کرد: مواد مخدر آسیب های بی شماری در ابعاد مختلف به جامعه تحمیل می کند و بایستی برای مدیریت آن سرمایه گذاری و تقویت عوامل کاهشی را در دستور کار قرار داد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گیلان با اشاره به اینکه میانگین کشوری نرخ شیوع اعتیاد 5.

4 درصد است، اضافه کرد: نرخ شیوع اعتیاد در گیلان 2.

93 درصد و پایین تر از میانگین کشوری است.

وی اعتیاد را بزرگترین آسیب در اجتماع دانست که منشأ جرایم دیگر است، تصریح کرد: مواد صنعتی هیجانات را بیشتر و توهم زایی بالاتری دارد و بیشتر از مواد مخدر سنتی جرایم را در جامعه بالا می برد.

حیدری آزاد با اشاره به تفاوت در وضع اقتصادی معتادان و رابطه آن با میزان ارتکاب جرایم، گفت: معتادانی که از لحاظ اقتصادی ضعیف هستند دست به جرایم بیشتری می زنند تا هزینه مواد خود را تأمین کنند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گیلان با بیان اینکه سن اعتیاد در سطح کشور و گیلان کاهش یافته است، افزود: متأسفانه بستر برای نوجوانان و جوانان برای م


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نرخ شیوع اعتیاد در گیلان 2.93 درصد است

نرخ شیوع اعتیاد در گیلان 2.93 درصد است