مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 5 تیر 1400 ساعت 04:552021-06-26سياسي

چرا شیر میدان حر هنوز ترمیم نشده است؟


در پی تخریب یکی از شیرهای میدان «حر»، قرار شده بود که اثر جایگزین تا اواسط خرداد ماه نصب شود، ولی اکنون با پایان خرداد و ورود به تیر ماه، این پرسش مطرح می شود که چرا هنوز خبری از نصب اثر جایگزین نیست؟ - به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، ماه گذشته چهارم خردادماه خبرهایی مبنی بر تخریب یکی از مجسمه های شیر میدان حر در فضای مجازی منتشر شد.

مجسمه اصلی نصب شده در وسط میدان با نام نبرد گرشاسپ با اژدها اثر غلامرضا رحیم زاده ارژنگ، جزو مجسمه های ثبت شده در فهرست آثار ملی است.

این اثر سالم است اما در خبرهای منتشر شده درباره تخریب شیرهای این اثر، این ادعا مطرح شد که مرمت بهانه ای برای تخریب بوده است.

در همان زمان شاپور دیوسالار، معاون فرهنگی و طراحی شهری سازمان زیباسازی تهران درباره این مجسمه ها به ایسنا توضیح داد که دو مجسمه شیر، مانند مجسمه اصلی به ثبت آثار میراث ملی نرسیده است و اینکه دو مجسمه فرعی، توسط مرحوم غلامرضا رحیم زاده ارژنگ ساخته نشده است.

او یادآور شد که شیرهای مجسمه اصلی که توسط استاد ارژنگ ساخته شده اند، از جنس مس بوده و سال ها پیش در بحبوحه انقلاب آسیب دیده اند.

اما جنس دو مجسمه شیری که بعدها در پایین اثر اصلی نبرد گرشاسپ با اژدها نصب شده، از فایبرگلاس است که از متریال ناپایدار به شمار می رود و در گذر زمان به علت برودت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چرا شیر میدان حر هنوز ترمیم نشده است؟

چرا شیر میدان حر هنوز ترمیم نشده است؟