مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 4 تیر 1400 ساعت 14:052021-06-25سياسي

صدور کیفرخواست 48 جلدی پرونده فساد شهرداری شهریار/ یقه سفیدها و رانت خواران در امان نخواهند ماند


دادستان شهریار با اشاره به صدور کیفرخواست 48 جلدی پرونده بزرگ فساد شهرداری شهریار با 37 متهم و 19 عنوان اتهامی، گفت: مفسدان اقتصادی و دست درازان به بیت المال در شهریار یقین داشته باشند که به سراغ آن ها خواهیم رفت.

- به گزارش خبرگزاری فارس از شهریار، حمید عسگری پور دادستان عمومی و انقلاب شهرستان شهریار ظهر امروز در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه شهریار در مصلی شهر شهریار ضمن تبریک هفته قوه قضاییه و گرامیداشت یاد و خاطره شهید بهشتی اظهار کرد: یکی از وظایف مهم قوه قضاییه رسیدگی و صدور حکم در خصوص تظلمات و شکایات مردمی و در نهایت تحقق بخشی عدل و عدالت است و در راستای این مهم در سال 99 در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان شهریار، 62 هزار پرونده منجر به صدور رأی و مختومه شد.

وی با اشاره به پیگیری دادستانی شهریار در راستای احقاق حقوق عامه، افزود: در حوزه محیط زیست، بهداشت عمومی، سلامت و مبارزه با فساد، اقدامات موثری شکل گرفت که یکی از آن ها اجرای طرح شناسایی نقاط حادثه خیز شهرستان و الزام شهرداری ها و راهداری به رفع آن بود.

دادستان عمومی و انقلاب شهریار با اشاره به آزادسازی بستر رودخانه ها در راستای احقاق حقوق عامه بیان داشت: دادستانی شهریار با ورود جدی در مقابله با سودجویی برخی افراد و دلالان، تمامی مستحدثات آن ها را قلع و قمع کرد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

صدور کیفرخواست 48 جلدی پرونده فساد شهرداری شهریار/ یقه سفیدها و رانت خواران در امان نخواهند ماند

صدور کیفرخواست 48 جلدی پرونده فساد شهرداری شهریار/ یقه سفیدها و رانت خواران در امان نخواهند ماند