مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 24 خرداد 1400 ساعت 04:252021-06-14ورزشي

باید تحولی عظیم در سنین پایه دوچرخه سواری خوزستان ایجاد شود


رییس هیات دوچرخه سواری خوزستان با اشاره به لزوم نگاه ویژه به رده سنی پایه، گفت: باید نگاه ویژه به این استعدادها مخصوصا در بخش بانوان شود تا بتوانیم در سنین پایه تحولی عظیم ایجاد کنیم.

- ایسنا/خوزستان رییس هیات دوچرخه سواری خوزستان با اشاره به لزوم نگاه ویژه به رده سنی پایه، گفت: باید نگاه ویژه به این استعدادها مخصوصا در بخش بانوان شود تا بتوانیم در سنین پایه تحولی عظیم ایجاد کنیم.

خسرو پیرهادی در گفت وگو با ایسنا، بااشاره به پایان رقابت های دوچرخه سواری بانوان خوزستان، اظهار کرد: این مسابقات 23 خردادماه با حضور 30 ورزشکار از شهرستان های اهواز و ماهشهر در اهواز به مناسبت روز دختر برگزار شد.

وی با اشاره به نفرات برتر این دوره از رقابت ها گفت: در رده سنی متولدین 85 تا 87 ستایش علیدادی، یسنا شریفی و غزل آهنگری همگی از اهواز، در رده سنی متولدین 88، آذین چهارمحالی پور، الیانا خدابخش و الینا خدابخش همگی از اهواز و در رده سنی آزاد نیز فاطیما رنجبر از ماهشهر و الینا عباس زاده و محدثه کمایی هر دو از اهواز به ترتیب در رده های سنی خود عناوین اول تا سوم را به دست آوردند.

رییس هیات دوچرخه سواری خوزستان با بیان این که این مسابقات در سنین پایه برگزار شد و ما باید نگاه وسیع تری نسبت به استعدادیابی در این رده سنی داشته باشیم، افزود: ورزشکاران ا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

باید تحولی عظیم در سنین پایه دوچرخه سواری خوزستان ایجاد شود

باید تحولی عظیم در سنین پایه دوچرخه سواری خوزستان ایجاد شود