مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 22 خرداد 1400 ساعت 03:252021-06-12ورزشي

گیشه اکران «فوتبال» مدعی پیدا کرد!


به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سجاد نوروزی مدیر مجموعه سینمایی آزادی ضمن اشاره به تجربه اکران بازی تیم ملی فوتبال ایران مقابل کامبوج در این سینما و چند سینمای دیگر با اخذ مجوز های لازم، - مدیر مجموعه سینمایی آزادی ضمن اشاره به تجربه نمایش بازی تیم ملی ایران و کامبوج در برخی سینماها، از سهم خواهی فدراسیون فوتبال از فروش حاصل از اکران بازی های فوتبال خبر داد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سجاد نوروزی مدیر مجموعه سینمایی آزادی ضمن اشاره به تجربه اکران بازی تیم ملی فوتبال ایران مقابل کامبوج در این سینما و چند سینمای دیگر با اخذ مجوز های لازم، درباره استمرار این رویکرد گفت: هنوز مشخص نیست بتوانیم این حرکت را ادامه دهیم چرا که پس از اخذ مجوز اکران فوتبال در سالن های سینما با پیگیری انجمن سینماداران، اخیراً فدراسیون فوتبال در نامه ای به اماکن، اعلام کرده است وزارت ارشاد سرخود و بدون مشورت با ما این مجوز را صادر کرده است.

فدراسیون فوتبال می گوید من حق پخش خودم را از اکران فوتبال در سینما ها می خواهم و اگر سینما ها بخواهند بازی فوتبال را روی پرده اکران کنند، باید حق پخش آن را به ما بپردازند!وی ادامه داد: اداره اماکن برمبنای همین نامه، دیگر نمی تواند مجوز نمایش بازی های بعدی تیم ملی را به سالن های سینمایی بدهد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گیشه اکران «فوتبال» مدعی پیدا کرد!

گیشه اکران «فوتبال» مدعی پیدا کرد!