مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 20 خرداد 1400 ساعت 04:152021-06-10سياسي

دشمن از حضور مردم در پای صندوق های رای در هراس است


مسؤول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل، گفت: یکی از عوامل هراس دشمن از انتخابات در ایران اسلامی، حضور مردم در پای صندوق های رای است.

- به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، حجت الاسلام میثم فیاضی صبح امروز در مراسم یادواره شهدای خلخال با محوریت شهید حسین رضا عزیزی که در درب منزل این شهید برگزار شد، اظهار کرد: یکی از عوامل هراس دشمن از انتخابات در ایران اسلامی، حضور مردم در پای صندوق های رای است.

وی افزود: مردم ولایتمدار استان اردبیل در 28 خرداد، حماسه ای به یادماندنی را به نمایش خواهند گذاشت و با حضور پرشور و گسترده خود در پای صندوق های رای دشمنان نظام را مایوس خواهند کرد.

مسؤول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان اردبیل در ادامه بیان کرد: شهداء مسؤولیت پذیر بودند و لحظه ای از یاد و نام امام راحل(ره) غافل نشدند و در مسیری که امام راحل و مقام معظم رهبری ترسیم کرده بود عاشقانه پای گذاشتند و برای کشور از جان و دل گذشتند.

وی افزود: سفارش شهداء، حضور در پای صندوق های رای بوده و شرکت در انتخابات پیش رو ادامه راه شهدا است.

 فیاضی تصریح کرد:کم کاری ها و کاستی ها به دلیل کم کاری مسؤولان بوده و نباید به پای نظام نوشته شود، انتخاب درست می تواند بسیاری از مشکلات و کاستی ها را جبران کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دشمن از حضور مردم در پای صندوق های رای در هراس است

دشمن از حضور مردم در پای صندوق های رای در هراس است