مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 19 خرداد 1400 ساعت 09:452021-06-09پزشكي

هیچ بیماری به دلیل نبود شالدون در بیمارستان فوت نکرده است


رییس بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) گفت: برخلاف کمبود شالدون در بازار تجهیزات پزشکی، هیچ بیماری به دلیل عدم وجود شالدون در بیمارستان فوت نکرده است.

- فرحناز میر امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در زاهدان اظهار کرد: به دنبال انتشار خبری در فضای مجازی مبنی بر فوت دو کودک در بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) زاهدان به دلیل نبود شالدون، رییس بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) ضمن تکذیب این خبر گفت: برخلاف کمبود شالدون در بازار تجهیزات پزشکی، هیچ بیماری به دلیل عدم وجود شالدون در بیمارستان فوت نکرده است.

وی با بیان اینکه موارد جایگزین برای ارائه خدمات به بیماران نیازمند شالدون وجود دارد گفت: در صورتی که پزشک معالج درخواست انجام دیالیز را صادر نموده و شالدون مناسسب برای بیمار در دسترس نباشد بیمارستان از وسیله گرانقیمت تری به نام پرمیکت برای درمان بیماران استفاده می کند و علاوه بر پرمیکت، گزینه جایگزین دیگری به نام  دیالیز صفاقی نیز برای این بیماران وجود دارد.

به گفته رییس بیمارستان علی ابن ابی طالب (ع) میزان نیاز این بیمارستان به شالدون سایز کودکان بسیار بسیار کم است و حتی میتوان گفت  در سه ماه گذشته نیاز بیمارستان صفر بوده است ولی با وجود کمبود این وسیله در بازار، در طی 4 ماه گذشته بیش از 155 عدد شالدون در سایزهای مختلف خریداری گردیده


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هیچ بیماری به دلیل نبود شالدون در بیمارستان فوت نکرده است

هیچ بیماری به دلیل نبود شالدون در بیمارستان فوت نکرده است