مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 خرداد 1400 ساعت 13:052021-06-08بين الملل

انفجار در مقر الشباب در سومالی/ بیش از 60 تروریست کشته شدند


بر اثر وقوع انفجار در مقر گروهک الشباب در سومالی، بیش از 60 تروریست کشته شدند.

- به نقل از خبرگزاری فرانسه، ارتش سومالی امروز سه شنبه در بیانیه ای اعلام کرد که بیش از 60 عضو گروهک تروریستی الشباب بر اثر وقوع انفجار کشته شده اند.

بر اساس اعلام این خبرگزاری، حادثه به دلیل وقوع انفجار مهیب در شهرک آلفوتو تحت سیطره گروهک تروریستی الشباب واقع در 65 کیلومتری شهر قریولی در منطقه شبیلی سفلی رخ داده است.

گزارش رسانه ها در این خصوص حاکیست: تروریست ها در حال آماده سازی مواد منفجره برای ارتکاب یک اقدام تروریستی بودند که این حادثه روی داد.

عناصر گروهک تکفیری- تروریستی الشباب با اشغال بسیاری از روستاها و شهرهای کوچک در جنوب سومالی همواره نیروهای امنیتی و غیرنظامیان را هدف حملات خود قرار می دهند.

گفتنی است، گروهک تروریستی الشباب در سومالی بیش از 7 سال است برای براندازی دولت این کشور تلاش می کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انفجار در مقر الشباب در سومالی/ بیش از 60 تروریست کشته شدند

انفجار در مقر الشباب در سومالی/ بیش از 60 تروریست کشته شدند