مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 خرداد 1400 ساعت 08:402021-06-08بين الملل

شکایت اریتره از آمریکا به شورای امنیت سازمان ملل


اریتره در نامه ای به شورای امنیت سازمان ملل متحد تأکید کرد که دولت آمریکا با حمایت از درگیری و بی ثباتی در منطقه «تیگرای» به شعله ور شدن جنگ در این منطقه دامن می زند.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، عثمان صالح وزیر خارجه اریتره تأکید کرد که دولت آمریکا با حمایت از جبهه آزادی بخش خلق تیگرای در طول 20 سال گذشته، باعث شعله ور شدن جنگ کنونی در منطقه تیگرای واقع در شمال اتیوپی شده است.

صالح در نامه ای به شورای امنیت سازمان ملل تأکید کرد که حمایت های دولت جو بایدن رییس جمهور آمریکا از درگیری ها و بی ثباتی در منطقه تیگرای، باعث تشدید این درگیری ها می شود.

طبق گزارش وبگاه الخلیج الجدید ، وزیر خارجه اریتره گفته است که هدف از این اقدامات واشنگتن کاملا روشن است و آن احیای بازماندگان جبهه آزادی بخش خلق تیگرای است.

وزیر خارجه اریتره همچنین از تصمیم آمریکا مبنی بر اعمال محدودیت صدور ویزا برای مقامات نظامی و دولتی فعلی و سابق اریتره و اتیوپی انتقاد کرد.

صالح در نامه خود به حضور نیروهای اریتره در تیگرای اشاره ای نکرده است حال آنکه سازمان های بین المللی از اریتره خواسته اند از این منطقه عقب نشینی کند.

کشورهای اریتره و اتیوپی دو سال پیش توافق صلح امضا کردند اما دولت ایسایاس آفورکی رییس جمهور اریتره همچنان حکومت منطقه تیگرای را -


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شکایت اریتره از آمریکا به شورای امنیت سازمان ملل

شکایت اریتره از آمریکا به شورای امنیت سازمان ملل