مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 17 خرداد 1400 ساعت 17:252021-06-07سياسي

نامزدهای شورای شهر به آرمان های شهدا و قانون متعهد باشند


نامزدهای شورای شهر به آرمان های شهدا و قانون متعهد باشند.

- ، فضل الله رنجبر بعد از ظهر امروز در جلسه هماهنگی فرمانداری کرمانشاه با داوطلبان انتخابات ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر کرمانشاه اظهار کرد: کاندیداها برای تکلیف شرعی و قانونی وارد این عرصه شده و در سخنان و شعارهایشان این موضوع را مطرح می کنند.

وی با بیان اینکه درخت انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی با خون شهدا به این مرحله رسیده است، افزود: داوطلبان برای خدمت صادقانه به مردم آمدند، برای اینکه راه شهدا را ادامه دهیم به نظم و قانون نیازمندیم.

فرماندار کرمانشاه با تاکید بر اینکه اگر داوطلبی رأی نیاورد باید قانون را رعایت کند، گفت: باید قانون در کرمانشاه نهادینه شود، شهدای ما برای رسیدن به اهداف خود خون دادند، به صلاح نیست که قانون را زیر پا بگذاریم و با خیانت به آرمان های شهدا رأی بیشتری کسب کنیم.

رنجبر با بیان اینکه بعضی داوطلبان با وجود اطلاع از زمان آغاز تبلیغات شوراهای شهر زودتر از موعد فعالیت انتخاباتی خود را شروع کردند، افزود: در این مرحله از اجرای قانون انتخابات، اسامی این افراد را به دادستان داده شده و در این مورد برخی از آن ها احضار شده و جریمه خواهند شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نامزدهای شورای شهر به آرمان های شهدا و قانون متعهد باشند

نامزدهای شورای شهر به آرمان های شهدا و قانون متعهد باشند