مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 13 خرداد 1400 ساعت 07:452021-06-03سياسي

امام خمینی(ره) رهبری تکلیف مدار بود


ابراهیمی ترکمان در مراسم بزرگداشت سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در لبنان تأکید کرد: امام خمینی(ره) رهبری تکلیف مدار بود و کوشید تا تکلیف خود را به خوبی انجام دهد.

- ابراهیمی ترکمان در مراسم بزرگداشت سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در لبنان تأکید کرد: امام خمینی(ره) رهبری تکلیف مدار بود و کوشید تا تکلیف خود را به خوبی انجام دهد.

این تکیلف همانا گرفتن دست جامعه اسلامی بود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، ابوذر ابراهیمی ترکمان، رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در مراسم بزرگداشت سی ودومین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) که با عنوان فجر امت در پرتو خورشید در لبنان برگزار شد، اظهار کرد: در آستانه سالروز ارتحال امام خمینی(ره) هستیم.

ذکر و یاد عبد صالح خدا، موجب نزول رحمت است.

پیامیر اکرم(ص) فرموده است: عند ذکر الصالحین تنزل الرحمه.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: مرحوم فیض کاشانی در کتاب ارزشمند محجه البیضاء علت نزول رحمت به هنگام یاد صالحین را الگوگیری از آنان و اقتدای به آنان و در نهایت برخورداری از رحمت پروردگار می­ داند.

وی تأکید کرد: وجود هر انسانی بین دو عدم ظاهری قرار دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

امام خمینی(ره) رهبری تکلیف مدار بود

امام خمینی(ره) رهبری تکلیف مدار بود